Auto inkoop: Auto Verkopen? Inkoop, Auto Ophaaldienst, Contant Geld, RDW

Aangeboden: Auto Verkopen? Inkoop, Auto Ophaaldienst, Contant Geld, RDW Prijs: Zie omschrijving

Bel nu: 0183-634765! Taxatie op locatie door heel Nederland. 7 dagen per week tot 23:00 uur bereikbaar. De Auto Inkoop Dienst is het enige bedrijf met een WBP taxatie certificaat.

Auto Inkoop Dienst is een gevestigde naam in de automobielbranche. Met onze ervaring, kennis en deskundigheid begeleiden wij onze klanten al jaren met de verkoop of inruil van hun auto. Gemakkelijk, snel en met direct de beschikking over contant geld. Met betrouwbare partners als de ANWB, BOVAG, RDW en Nationale Auto Pas en een groot netwerk van autobedrijven door heel het land, bieden wij datgene waar u als klant naar zoekt: zekerheid en de beste prijs voor uw auto.

Een team van twaalf deskundige taxateurs staat voor u klaar. Dat betekent dat wij uw auto, vrijwel altijd, dezelfde dag nog op kunnen halen met onze ophaalservice door heel Nederland. Als RDW erkende onderneming zijn wij in staat om u direct een vrijwaring te geven die op de minuut nauwkeurig is.

Auto Inkoop Dienst is gespecialiseerd in de inkoop van personenwagens, Jeeps, bedrijfswagens, caravans, campers en schade- of defecte voertuigen.

Auto Inkoop Dienst biedt u kortom:

De beste prijs voor uw auto
Eigen ophaal- en retourdienst door heel Nederland
Onmiddelijke RDW Vrijwaring
Officiele WBP taxatie
Contante betaling bij levering
Telefonische óf online taxatie
Een team van erkende taxateurs staat tot uw beschikking.

Klik hieronder om direct op het on-line taxatie formulier terecht te komen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Auto inkoop